Sunset Stripes [2015-30]

  

Our project consists of rammed earth walls, Douglas fir panelling and seating, a concrete floor, and steel roofing. There are two entrances, the main one opening onto the road, and a smaller secondary entrance at the rear of the shelter allowing access from the resort. The walls at the back overlap at the entrance to stop the cold southerly winds entering the shelter. There is vertical panelling on part of the front entrance to deflect the chilly North Westerly winds while allowing in the morning sun from the East. The main opening faces North allowing sun to stream in all day and views of Mt Hutt. The rammed earth walls combined with timber panels and seating give the shelter a warm and cosy feel. The roof drains to a single point at the rear, then trickles down a chain drain into a small wishing well. It seats approximately 16 people.

2015-30 Sunset Stripes A3PNG_Page_2-small 2015-30 Sunset Stripes A3PNG_Page_1-small

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *